Trapprenovering


 

   

Din gamla trappa blir som ny igen

 

Rent mekaniskt kan en trappa hålla i många årtionden, kanske rent av i hundratals år. Men sanningen är att långt innan den är utsliten så börjar den bli nött och ”trött”. Kanske har den en matta som känns sliten, en nålfilt som tappat lystern, eller så är den av furu och bär spår av möbler och leksaker som släpats upp och ner.

Låter du oss renovera din trappa kan vi ge den dess steg en ny yta av exempelvis ek och fräscha upp vanger, spaljé och kanske byta räcke så att trappan känns som ny igen. Vi har renoverat hundratals trappor och vet vad som krävs för ett lyckat resultat.

Tänk på att efter renoveringen är det fortfarande samma trappa. Det betyder till exempel att knarr kan finnas kvar (ibland går detta att åtgärda i samband med renoveringen, ibland inte). En tät trappa förblir tät (utan öppningar mellan stegen). Däremot kan en öppen trappa göras tät i samband med renoveringen.

Gränsen mellan när det slutar vara klokt att renovera och du istället bör fundera på att byta trappa är flytande och beror på trappan och på dina egna önskemål. Hör gärna av dig så hjälper vi till med vår kunskap inför beslutet!

» Besök vårt showroom för bilder på diverse renoveringsjobb